Eurotrail tenten

Eurotrail is sinds jaren al toonaangevend in de kampeersector. Met stoelen, tafels, kampeerservies, zelf opblazende slaapmatten en niet te vergeten met tenten.

Eurotrail maakt dan ook de meest mooie tenten echter heeft een leuke prijs aan deze producten gegeven waardoor een ieder die wil kamperen een mooie kwalitatief goede tent kopen kan.

 

Eurotrail koepeltent.

 

Bij Eurotrail in de collectie vind je diverse koepeltenten. Eurotrail heeft de goedkopere koepeltenten die ideaal zijn voor een festival of weekendje weg. Ook heeft Eurotrail katoenen koepeltenten. Die zijn op hun beurt weer ideaal om naast de caravan of familie tent te zetten.

 

Eurotrail tunneltent

 

Tunneltenten zijn al jaren verkrijgbaar in Nederland echter de tijd dat wij Nederlanders nog met een pyramide tent of een bungalow tent op pad gingen kan ik me zeker nog goed herinneren. Evengoed als de eerste tunneltenten die massaal over de toonbank gingen in ons kikkerland. Active Leisure was het merk op dat moment en tunneltenten als de MPT, Canyon, Sierra en niet te vergeten de welbekende Brixen voerde de markt aan. Active Leisure dat evenals Eurotrail wordt gemaakt door de Mijdrechtse firma Van Bergen Sport International had de luxe lijn tunneltenten onder de noemer Acive Leisure en de betaalbare lijn onder Eurotrail. Er is enorm veel gebeurd sinds toen en er is besloten ook de luxe tunneltenten gewoon onder het label Eurotrail te brengen. Zo zijn ook de Opblaasbare tenten en alle andere luxe modellen nu vindbaar onder 1 merknaam. Wij missen allemaal natuurlijk wel de merken Active Leisure en ook Red deer dat ook binnen van bergen sport thuis hoorde. Dingen veranderen echter continu, maar wat gelukkig wel is gebleven bij Eurotrail is de katoenen tunneltent tegen een schappelijke prijs. Sommige dingen veranderen gelukkig nooit.

 

Eurotrail opblaasbare tent.

 

Opblaasbare tenten zijn echt sinds de jaren 2006 tot heden niet meer van de Nederlandse markt weg te denken. Het merk dat deze tenten hier introduceerde was Kampa uit Engeland. Opblaasbare tenten hadden in de beginjaren veel problemen echter is er enorm veel geleerd door de fabrikanten. Opblaasbare tenten zijn degelijke stabiele slijtvaste tenten geworden en binnen enkele minuten te bouwen en weer af te breken. Wel raden wij je nog steeds de stokkentent aan wanneer je de tent voor een langere periode laat staan. Bij blazen en leeglaten naar gelang de warmte is dan niet nodig.

 

Eurotrail katoenen tent.

 

Katoenen tenten die wij nu op de markt zien zijn eigenlijk geen katoenen tenten maar polycotton tenten. Voordeel is dat katoenen tenten goed ademend zijn en daardoor minder warm dan de polyester tent. Wel dien je de katoenen tent altijd goed droog op te bergen.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »