Geschenkpakketten - kadopakket

Een cadeau pakket, een verrassing voor dames, een sinterklaas pakket, een kerstpakket en welk ander pakket je dan ook zou willen hebben. 

Naast de cadeau-pakketten die wij hebben rond de feestdagen helpen wij u natuurlijk graag met een speciaal uniek kado-pakket.

wij kunnen een survival pakket samenstellen met de leukste gadgets, een stoere mannen pakket, een dames verwen pakket, een geslaagd kado pakket en nog veel meer leuke samengestelde pakketten.

wij bieden cadeau pakketten aan tegen schappelijke prijzen.

 

Sinterklaas kadopakket:

Rond Sinterklaas hebben wij diverse cadeau pakketten. Wij hebben de grotere pakketten met leuk speelgoed. Er is keuze uit pakketten voor jongens, voor meisjes en natuurlijk kies je bij ons ook eenvoudig een pakket in de leeftijd van het kind.

Wij hadden bijv. in 2022 de jongens schoenpakketten, meisjes schoenpakketten maar ook unisex sinterklaas schoen pakketten.

Er was keuze in 4 leeftijdsgroepen.

De schoenpakketten waren verkrijgbaar voor slechts € 14,95.

Grotere speelgoedpakketten hadden wij in de leeftijdsgroepen:

1 - 3 jaar

3 - 6 jaar

6 - 9 jaar

9 - 12 jaar.

Deze pakketten zaten bomvol speelgoed en waren vanaf € 24,95 bij ons te koop.

Vrouwen verwenpakket

Dames verwenpakketten kunnen wij verzorgen vanaf 19,95 tot elk gewenst bedrag.

Wij hebben bijvoorbeeld pakketten verzorgd met rustgevend geurende kaarsen en oliën, pakketten met gezichtsmaskers en andere fijne producten voor de huid, en pakketten met een vaas en kunstbloemen aangevuld met allerlei lekkernijen.

Survival kadopakket.

Wij hebben onze roots liggen bij het kamperen en survival vandaar dat wij ook met trots kunnen zeggen dat wij prachtige survival kado pakketten hebben gemaakt in 2 varianten.

Gemaakt hebben wij het survival cadeau pakket dat voor slechts € 24,95 te koop is en het luxe survival kadopakket. Dit is voor slechts 49,95 te koop

Festival pakket:

Ga je naar een festival is het fijn als je een kant en klare set kunt kopen. Wij maken graag een set bestaande uit een tent, slaapmat, slaapzak en natuurlijk poncho.

Benieuwd naar dit pakket? Wij stellen het graag met u samen.

Kadopakket op maat;

Samengestelde pakketten hoef je niet in grote aantallen te bestellen. Wij helpen graag met samenstellen van een kadopakket. Je kunt dan ook al voor 1 pakket bij ons terecht.

Enkele voorbeelden van de pakketten zoals wij ze kunnen maken vind je hieronder. Natuurlijk is dit slechts een heel kleine impressie.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »