Slaapmat online kopen

Wanneer je op vakantie gaat is het belangrijk om een goede uitrusting mee te nemen. Een tent, slaapzak en slaapmat zijn hierbij echt essentieel. Deze zorgen er namelijk voor dat je tijdens de vakantie een goede nachtrust hebt.

Er zijn diverse soorten slaapmatten waaruit je kunt kiezen.

Zo heb je bijvoorbeeld foam matjes waar je op kunt liggen. Deze zijn niet erg comfortabel maar hebben wel een laag gewicht.

Je kunt ook kiezen voor een luchtmatras ofwel luchtbed. Deze liggen al wat comfortabeler echter bieden deze weinig isolatie waardoor het al snel koud aan zal voelen. Daarnaast is het ook een gedoe om de bedden op te blazen of te pompen.

Vervolgens kan je kijken naar een zelf-opblazende slaapmat. Het grote voordeel is dat deze slaapmatten een isolerende werking hebben en zichzelf volzuigen met lucht. Het nadeel van deze matten is dat ze een wat groter pak-volume hebben. Belangrijk bij een zelf-opblazende slaapmat is dat je deze languit met de dop open bewaard op een koele plaats als je hem voor langere tijd niet gebruikt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »