Een degelijke drinkfles / waterfles

Wanneer je zoekende bent naar een drinkfles, een fles om mee naar het sporten te nemen, een fles voor onderweg, een fles voor bij het sporten en voor alle andere activiteiten die denkbaar zijn is het prettig als je een fles vind die ook echt aansluit bij het doel waarvoor je de fles aanschaft.

Waterfles in het verkeer.

Tijdens het forenzen, tijdens werkzaamheden en in het verkeer is het fijn als je hoofd recht blijven kan. Een fles als de Camelbak Eddy+ is dan een ideale oplossing.

Waterfles tijdens een verre reis.

Veilig drinkwater tijdens een verre reis is belangrijk. Je kunt hiervoor een waterfles aanschaffen en een aparte waterfilter. Ook kun je kijken naar drinkflessen met geïntegreerde waterfilter.

Veldfles of waterfles.

Een veldfles is een type fles dat je kunt gebruiken om water in te vervoeren. Een veldfles is minder makkelijk in gebruik tijdens dagelijkse activiteiten echter is een veldfles op een verre reis praktisch en is de kans dat de fles sneuvelt nihil. Er zijn ook diverse veldflessen die geintegreerd zijn in een kookset. Hierdoor bespaar je pakvolume. De ideale oplossing dan ook.

Herbruikbare waterfles.

Een belangrijke reden die we kunnen noemen waarom een waterfles die je keer op keer opnieuw gebruikt is het milieuaspect. Door flessen te gebruiken die gemaakt zijn uit bijv. gerecycled materiaal zorg je voor een enorme krimp in de voetprint wat betreft milieubelasting die je achterlaat op het aarde. Wij vinden dan ook dat iedereen een drinkfles zou moeten hebben die je eenvoudig kunt reinigen, snel kunt vullen en waarmee je in circa een maand je investering in die goede fles terug kunt verdienen. Wel vinden wij als allesvoordeliger.nl dat aan de overheid de taak tot bevorderen van gebruik van de herbruikbare drinkfles kan worden opgelegd. Wij zouden dan ook graag in elk dorps en stadscentrum een tappunt zien van drinkwater binnen elke 500 meter. Dit water zou de overheid gratis moeten aanbieden om schade aan de aarde snel terug te dringen. Een verzoek aan iedereen die een drinkfles aanschaft. Ook u kunt een suggestie naar onze overheid sturen, en wie weet wordt dit opgepakt.

 

 

 

Pagina 1 van 3
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »