klantenservice

Veelgestelde vragen.

Hoe betaal ik mijn bestelling?
Bestellingen in de webshop kunnen worden betaald met IDeal en creditcard (Mastercard en Visa). Belgische klanten kunnen betalen met Bancontact/Mister Cash en klanten uit Duitsland met Sofort Banking.
 

Wat zijn de verzendkosten?
We vragen verzendkosten afhankelijk van het gewicht en de grootte van de bestelde goederen. Voor goederen tot 10 Kg. hanteren wij € 6.95 als tarief binnen Nederland.

Verzending bij bestellingen boven de € 100.00 zijn gratis.

 

Besteld maar geen bevestiging ontvangen.

Op het moment dat je een bestelling plaatst en deze betaald krijg je van Allesvoordeliger.nl een bevestigingsmail. Mocht je deze niet ontvangen kunnen er 3 dingen mis zijn gegaan.

  • Het opgegeven emailadres is niet correct ingegeven.
  • De mail is beland in uw spamfilter.
  • De mail is blijven hangen in een mailserver.

Mocht dit u niet voldoende helpen kunt u altijd contact opnemen met Allesvoordeliger.nl. Wij kijken dan z.s.m.  na of de bestelling goed is binnen gekomen.

 

Retourneren
Bij Allesvoordeliger.nl geldt een bedenktijd van 14 dagen, deze gaat in op het moment dat je de bestelling ontvangt. Binnen deze dagen kan je de bestelling zonder reden terugsturen en ontvang je je aankoopbedrag terug, mits de artikelen onbeschadigd, compleet en niet gebruikt zijn. 

Wel dien je kenbaar te maken bij allesvoordeliger.nl dat je 1 of meerdere bestelde items retour gaat sturen.

U kunt dit eenvoudig laten weten via de mail aan [email protected]

Terugbetaling retouren
We streven ernaar om een retour zo snel mogelijk weer aan je terug te betalen. Sowieso betalen we je binnen 14 dagen terug. Alleen als de betaling met creditcard is gedaan zal de verrekening afhangen van uw creditcard maatschappij.
 

 

Wat is de levertijd bij Allesvoordeliger.nl?
We streven ernaar om de bestellingen zo snel mogelijk te verwerken. Afhankelijk van de bestelde goederen kan de levertijd variëren. 
 U vindt de levertijd bij de producten staan op allesvoordeliger.nl

 

Verstuurd Allesvoordeliger ook naar België?
Jazeker. Ook in België kunt u gewoon online een bestelling plaatsen. De levertijd zal echter wel 1 tot 2 dagen langer zijn dan de levertijden op allesvoordeliger.nl

 

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »