Tent zoeken op merk

Niets is zo moeilijk als een huis, auto, caravan, camper of zelfs tent kopen. Logisch natuurlijk. In al deze producten spendeer je een groot deel van je tijd en dat doe je natuurlijk graag zoveel mogelijk naar de maatstaven die jij nodig acht voor datgene.
Hoe ga ik op zoek naar een tent, of waar koop ik de juiste tent voor mijn vakantie??

Je kunt zoeken op het type tent, het aantal personen maar natuurlijk ook op het merk tent.

Verschillende merken zijn er in kampeerland genoeg. Je hebt de merken van weleer zoals De waard bijvoorbeeld vroeger was en je hebt de moderne merken zoals bijv. een Wild country is.

Wij bieden een breed scala aan merken zodat je voor alle kampeerwensen bij ons terecht kunt. Voor het lichtgewicht segment hebben wij gekozen voor Terra Nova tenten en Nordisk tenten. Dit zijn momenteel (maar Terra Nova al jaar en dag) de Go-to merken. Beide merken hebben dan ook vele awards gewonnen met de door hen uitgebrachte tenten.

Daarnaast bieden wij ook het lichtgewicht segment aan voor diegene die een kleiner budget hebben of waar de laatste grammen echt nog niet uitmaken. Nordisk plaatsen wij ook in deze categorie met de PU varianten van de lichtgewicht tenten. Terra Nova heeft voor dit segment het merk Wild Country in de markt gezet. Naast deze merken kunnen wij een Husky ook voor een groot deel in dit segment plaatsen alhoewel Husky ook tenten in het eerder genoemde Ultralight segment heeft, en ook in de camping range een goede plaats in neemt.

Je ziet dan ook dat veel merken echt een overlap hebben met de producten die ze leveren om zoveel mogelijk mensen te kunnen bedienen met producten uit hun assortiment.

Voor de gezinstenten hebben wij gekozen voor een oerhollands merk. Eurotrail. Eurotrail tenten zijn doordacht, vervaardigd van uitstekend materiaal en zijn er in gigantisch veel modellen en uitvoeringen. 

Hopelijk hebben wij je vast een idee kunnen geven van waar merken voor staan. Natuurlijk hebben wij ze niet allemaal benoemd maar zullen dit per merk natuurlijk wel voor je doen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »