stofzuigers

Een stofzuiger is onmisbaar in elk huishouden. Je kunt niet anders dan een schone leefomgeving wensen voor jezelf. Dit geldt natuurlijk ook voor tijdens een vakantie, in de caravan of camper.

Tijdens een vakantie heb je echter wel het wattage van de stofzuiger in de gaten te houden. De stop op de camping eruit laten klappen is natuurlijk niet wat je wil.

Wij hebben dan ook stofzuigers geschikt voor op de camping maar natuurlijk ook de stofzuigers voor gebruik waar wel voldoende wattage beschikbaar is.

Een regulaire stofzuiger en een stofzuiger met cycloon techniek is door de meeste mensen de keus wanneer hij thuis wordt gebruikt. Hij rijdt dan ook makkelijk met je mee, is voldoende krachtig en makkelijk op te bergen. Wel raden wij je aan altijd te kiezen voor een stofzakloze stofzuiger. Hiermee spaar je kosten en het milieu.

Ook kan je kiezen voor een steelstofzuiger. Ideaal omdat je ze op een smal stuk kunt parkeren. Ze eenvoudig zijn in gebruik, en nagenoeg allemaal stofzakloos zijn. Steelstofzuigers zijn er met veel doelen. Let wel op dat je een stofzuiger neemt die passend is voor de situatie.

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »