Tent zoeken op type tent

Welk type tent koop ik?

Er zijn enorm veel verschillende tenten. Een enorm aanbod merken maakt tenten. Allemaal hebben die tenten een eigen doel.

Je hebt tenten die puur dienen om schaduw te creëren . Dit zijn vaak partytenten maar ook een tarp of een strandtent zijn hiervoor goed bruikbaar.

Je hebt tenten die gemaakt zijn voor een lichtgewicht vakantie. Een lichtgewicht tunneltent of een lichtgewicht koepeltent zijn hier de meest voorkomende types. Ook zijn er lichtgewicht opblaasbare tenten. Die zijn echter niet in overvloed verkrijgbaar en ook niet echt handig voor een lichtgewicht reis.

Dan heb je ook de nostalgische tenten, een Tipi tent, een bungalow tent of en groepstent zijn hier veel voorkomend echter zie je ook steeds meer de yurt in kampeerland zijn terugkeer maken.

Een tunneltent is de meest gebruikte tent voor de gezinsvakantie. Een tunneltent is snel op te bouwen en biedt een zee aan ruimte maar.... Het kan natuurlijk altijd eenvoudiger. Hiervoor is de opblaasbare tent. Deze zijn snel op en af te bouwen en staan zo vast als een huis. zelfs bij enorme wind.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »