Eurotrail bijzettent Ontario 4 BTC - 4 persoons tent

€319,95 €229,95
Beschikbaarheid: In backorder
Levertijd: 1-5 dagen

De Eurotrail tent Ontario 4 BTC is een bijzettent met ruimte aan maximaal 4 personen. De tent heeft een kleine vestibule voorzien van afsluitbare ramen.

De Eurotrail tent Ontario 4 BTC is vervaardigd van een ademend katoen/polyester doekmateriaal. Dit materiaal zorgt voor een prettig leefklimaat in de tent en heeft een relatief hoge levensduur. Let op: de tent dient wel te kunnen drogen. Zet hem daarom neer op een plaats waar dit goed mogelijk is.

Specificaties:

 • Buitentent: Ademend polyester/katoen.
 • Binnentent: Ademend polyester.
 • Tentbodem: Polyethyleen.
 • Stokken: Glasfiber.
 • Tentharingen: inclusief (Grasharingen).
 • Gewicht: 7.8 Kg.
 • Hoogte: 130 cm.

Katoenen bijzettent.

De Eurotrail Ontario 4 BTC is een bijzettent uit een katoen doekmateriaal. In dit geval bestaat het doek uit 70% polyester en 30% katoen.

 

Het voordeel van een katoenen bijzetttent.
 1. De bijzettent blijft koeler waardoor het comfort verbeterd.
 2. De bijzettent heeft minder condensvorming in de tent waardoor je spullen minder klam worden.
 3. De bijzettent heeft een horgere levensduur.

 

De nadelen van een katoenen tent.
 1. De tent moet op een plek staan waar hij ook kan drogen dus niet onder dichte beschutting of iets dergelijks. dan heb je kans dat het doekmateriaal gaat schimmelen.
 2. De tent droogt minder snel. Zorg wel dat de tent altijd 100% droog opgeborgen wordt.

 

Een katoenen tent kopen.

Wanneer je een  katoenen tent koopt of hebt gekocht raden wij je aan de tent een keer op te bouwen, te controleren en volledig nat te sproeien met een zachte straal of nat te laten regenen. Katoen is namelijk een natuurvezel en die zal de eerste keer na aankoop water door laten nevelen de tent in. Wanneer het doek echter volledig nat is geweest zal dit zichzelf gaan zetten en dan zal het wel waterdicht zijn bij een regenbui.

Let wel op .

Tegen de tropische buien die tegenwoordig uit de lucht vallen die zijn zo heftig dat een katoenen tent en soms zelfs een polyester tent ook dan zullen doornevelen. Gelukkig zijn deze buien wel zeldzaam.

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »