Rits online kopen

Ritsen en rits schuivers gaan helaas door gebruik nog wel eens kapot.

Een rits schuiver kan je eenvoudig herstellen echter wanneer de tandjes van de rits kapot zijn zal de hele rits vervangen moeten worden.

Gelukkig zijn er bij ons allerlei ritsen verkrijgbaar zoals de welbekende close end rits maar ook ritsen zoals de spijkerbroekritsen kan je bij ons voordelig aanschaffen.

Wat voor ritsen hebben wij allemaal voor u.

Bij ons kan je terecht voor de close end rits.

De close end rits is een ideale rits voor kleding en accessoires waar niet teveel trekkracht op komt te staan. 

Wij hebben de close end rits in allerlei maten en ook in veel verschillende kleuren. Zo vindt je bij ons de meest verkochte zwarte ritsen, witte ritsen en navy blauwe ritsen maar ook natuurlijk de ritsen in roze, rood, geel, groen, paars en nog vele andere kleuren. Daarnaast breiden wij nog steeds wekelijks uit in de collectie en hopen  snel elke gewenste rits uit voorraad te leveren.

Zoek je naar een specifieke kleur rits of een aparte maat kunt u altijd vragen of wij u die rits kunnen leveren.

De ritsen die wij hebben gaan vanaf 5 cm tot sommige ritsen van wel 4.5 meter.

Wanneer je het hebt over ritsen in kleding denken wij snel aan de jeansrits. Maar wanneer je wilt dat het niet te zichtbaar is kan je bij ons ook terecht voor de blinde rits ofwel onzichtbare ritsen.

Bij onzichtbare ritsen meet je bij de lengte wel de volledige rits dus niet zoals bij de close end ritsen van het ijzer bij het einde van de rits tot aan de ritsschuiver.

Naast deze meest verkochte modellen ritsen hebben wij nog tent ritsen, waterdichte ritsen en vele andere soorten voor u in ons assortiment

Pagina 1 van 6
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »