Reisaccessoires

Wanneer wij op reis gaan met een reismaatschappij bijvoorbeeld bij een busreis of een reis met vliegtuig is het makkelijk als je je bagage kunt markeren met een bagagelabel, je een nekkussen hebt voor in de bus of het vliegtuig en bijv. een slaapmasker voor als je onderweg een tukkie wil doen.

Deze reisaccessoires vindt je in deze rubriek.

Een kofferbandriem is erg belangrijk als je met vliegtuig gaat zodat je koffer niet tijdens het in of uit het ruim laden open springt. 

Er zijn kofferbandriemen die enkel met een gesp sluiten maar als je waardevolle items in de koffer hebt wil je graag gebruik maken van een riem met een slot. Een slot is sowieso raadzaam zodat je zeker kunt zijn dat niemand iets in je koffer of tas doet waardoor jij een behoorlijke straf kunt oplopen.

Een bagagelabel zodat je weet welke koffer of tas van jou is. En natuurlijk zijn er ook meerdere soorten bagagelabels verkrijgbaar.

Een slotje zodat je de bagage kunt sluiten zoals reeds eerder genoemd met bijv. een cijferslot of met een sleutel. Reis je naar een ander land raden wij je wel een TSA slot aan.

Een nekkussen zodat je comfortabeler zit in bus of vliegtuig.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »