Algemene voorwaarden

Toepasselijkheid:

Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Allesvoordeliger.nl zijn deze Algemene voorwaarden van toepassing. Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in dat u de toepasselijkheid van deze voorwaarden aanvaardt. Van het in deze voorwaarden bepaalde kan slechts na schriftelijke mededeling dan wel goedkeuring door Allesvoordeliger.nl worden afgeweken. Deze voorwaarden respecteren de rechten van de consument die voortvloeien uit de wet (of de verkoopovereenkomst).

 

Aanbiedingen/overeenkomsten:

Alle aanbiedingen van Allesvoordeliger.nl zijn vrijblijvend en Allesvoordeliger.nl behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen te wijzigen, in het bijzonder wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is.

 

Voorraad:

Voor alle artikelen op deze site geldt: zolang de voorraad strekt. Hoewel deze site met de meeste zorg is samengesteld en regelmatig wordt bijgewerkt kan het voorkomen, dat door vertraagde aanvoer en/ of andere omstandigheden, een of meerdere artikelen niet (meer) leverbaar zijn. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Prijs-, zet-, kleur- en model- wijzigingen voorbehouden.

 

Prijzen:

De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in Euro's, inclusief BTW. 

 

Ruilen of retourneren:

Brengt u de niet uitgepakte artikelen in de originele verpakking en ongebruikt binnen 14 dagen retour op vertoon van het aankoopbewijs dan krijgt u bij ons het aankoopbedrag terug of een tegoedbon. De tegoedbon heeft de waarde van het aankoopbedrag en is 5 jaar geldig. Speciaal voor u bestelde artikelen kunnen we helaas niet retour nemen. Kosten door ruiling of retournering worden niet vergoed.

Bij online aangeschafte goederen betaald u verzendkosten. Deze krijgt u ook terug wanneer u goederen binnen 14 dagen retourneert. Kosten die u maakt voor het terugzenden van uw retourgoederen alsook de door u gekozen betaalmethode worden NIET vergoed.

 

Garantie:

Welke garantie-bepalingen van toepassing zijn, hangt af van het artikel dat u bij ons heeft gekocht. In het algemeen gelden de volgende regels: De koper dient zich voor het behandelen van een garantie steeds tot de Allesvoordeliger.nl in Eersel te wenden, voordat hij het elders laat herstellen. De garantie strekt zich niet uit tot het vergoeden van schade aan personen en zaken, ten gevolge van het defect raken, of welke kosten hieruit ook voor de koper mochten ontstaan. Indien een klacht niet goed kan worden geregeld tussen de koper en Allesvoordeliger.nl, dan wordt de leverancier van het artikel om advies gevraagd. Schade door externe invloeden vallen niet onder de garantie. Verkeerd gebruik is een grond voor vervallen van de aanspraak op garantie. De kassabon is uw garantiebewijs.

 

Persoonsgegevens:

Door de klant ingevoerde persoonlijke gegevens zullen worden opgenomen in een bestand. Tenzij de klant heeft aangegeven dat de klant hier geen prijs op stelt, zullen de gegevens van de klant worden opgenomen in een centraal klanten bestand van Allesvoordeliger.nl. Deze gegevens zullen worden gebruikt om de klant volledig up-to-date te houden wat betreft de zaken en diensten van Allesvoordeliger.nl. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »