Camelbak Eddy+ 1 L charcoal filtered by lifestraw

€52,00 €42,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-3 dagen

Met de Camelbak Eddy+ waterfles filtered by Lifestraw charcoal heb je een topper onder de drinkflessen in je handen. De Camelbak waterfles Eddy+ heeft namelijk een bijtventiel dat zich opent door er zachtjes op te bijten. Dit siliconen bijtventiel is verbonden met een rietje waardoor de vloeistof omhoog komt als u zuigt.

Ook is de Camelbak Eddy+ filtered by Lifestraw de ideale waterfilter om onderweg eenvoudig water te reinigen tot zelfs 99,9% verwijdering van virussen en bacteri �ƒ �«n.

Je hoeft de fles dan ook niet te kantelen tijdens het drinken waardoor je gewoon oogcontact met kunt behouden of kunt blijven lopen zonder het risico ergens tegen aan te lopen.

De drinktuit sluit geheel af wanneer je er niet meer op bijt, zelfs wanneer de fles omvalt zal er dan ook geen vloeistof uit de fles lopen. De Ideale fles voor op kantoor, tijdens het reizen van en naar werk of school en zelfs voor sportactiviteiten.

Wat de Camelbak drinkfles Eddy+ verder zo goed maakt is het proces dat wordt gevolgd tijdens de productie van de waterflessen. De Eddy+ bestaat namelijk uit 50% Gerecycled materiaal en is BPA vrij.

Ook het schoonmaken van de Camelbak waterfles is super eenvoudig. De Eddy+ mag in de vaatwasser, Wel moeten de onderdelen in het topvak van de afwasmachine.

Kleur Grijs
Maat 32 oz
Inhoud 1 L
Gewicht 198 g
Materiaal Tritan Renew (50% gerecycled)
Lengte 21,5 cm
Breedte 10,5 cm
Hoogte 8,8 cm

De Lifestraw filter heeft twee filtratiefasen.

Het hollevezelfilter verwijdert het bacteri �ƒ �«n, parasieten en microplastics. Waarna het ionenfilter zorgt voor verwijdering van lood en vermindering van slechte smaak en geur door chloor en andere chemicali �ƒ �«n. Hierdoor kan je thuis of onderweg, echt overal waar je bent genieten van schoon en heerlijk water.

Het Hollow Fiber Filter heeft een levensduur tot 4000 liter en het Ion Exchange Filter levensduur tot 100 liter. Bij dit model zou dat betekenen om de 166 vullingen van de fles het vervangen van de filter. Wij raden dan ook aan wanneer het niet nodig is om het filter te gebruiken dit ook niet te gebruiken.

Verwijdert 99,9999999 % van de bacteri �ƒ �«n

Verwijdert 99,999 % van de protozoa

Verwijdert 99,999 % van de Microplastics

Vermindert Chloor en lood

Verwijdert slechte geur en smaak

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »