Haba dompelpomp Maas 700 drukpomp 7 liter/minuut

€71,90 €59,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 2-11 dagen

De Haba pomp Maas 700 is een 12V drukwaterpomp. De waterpomp zorgt ervoor dat het water door de leidingen gaat stromen zodra er vraag is naar water uit bijvoorbeeld een kraan of douche, maar ook bij het spoelen van het toilet.

Met deze pomp heb je in heel je camper of caravan een goede, stabiele waterdruk.

Speciaal voor de camper en caravan

De drukpomp is bij uitstek geschikt voor de camper en caravan. Bijna elke kraan is te gebruiken in combinatie met de Maas 700 waterpomp.

Eenvoudig te installeren

De waterpomp is eenvoudig te installeren door de montage voetjes op de gewenste plaats vast te schroeven. De drukpomp is te plaatsen buiten de watertank op een makkelijk te bereiken plek. De montage voetjes zijn gekozen voor het isoleren van de pomp van het montage oppervlak. Hierdoor worden trillingen en geluid tot een minimum beperkt.

De aansluiting met de flexibele leidingen is eenvoudig gemaakt met de bijgeleverde rechte en haakse koppelstukken en filter met snelkoppelingen.

Hoe werkt de drukwaterpomp

De Haba drukpomp Maas 700 zuigt water aan uit de tank. De pomp wordt geactiveerd wanneer de druk wegvalt in de leiding en de kraan dus open is. De waterpomp zuigt het water aan van de watertank en pompt dit met druk naar waar de vraag naar water is (kraan/douche/toilet).

De waterpomp geeft 7L/min en de druk is 2.4 bar. Hij dient aangesloten te worden op 12V.

Lange levensduur

De drukwaterpomp heeft weinig onderhoud nodig en heeft een lange levensduur. Een thermische beveiliging gaat overbelasting tegen.

Materiaal drukwaterpomp

De drukwaterpomp is gemaakt van kunststof, metaal. De kleur is zwart. De drukpomp heeft een afmeting van 205 X 188 X 90 mm.

Bijgeleverde onderdelen

Bij de Maas 1000 drukwaterpomp wordt een filter, een recht koppelingsstuk en een haaks koppelingsstuk bijgeleverd .

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »