Steripen

Veilig water is wat het meest belangrijk is voor de mens. Veilig zwemwater om niet ziek te worden, te worden aangevallen door een haai of te verdrinken door bijv. onderkoeling.

Bij drinkwater is veiligheid natuurlijk net zo belangrijk en misschien wel belangrijker. Vuil, Virussen en bacteriën zijn gevaarlijk voor mens en dier. In bepaalde gebieden van de wereld is zelfs kraanwater of flessenwater niet veilig genoeg om te kunnen drinken voor ons "de Europeaan die schoon veilig water gewend is en niet de weerstand heeft die de mensen uit dat gebied wel opgebouwd hebben"

Steripen heeft daar de oplossing voor die zorgt voor een veilige situatie zonder dat het veel moeite kost. De Steripen werkt d.m.v UV licht dat virussen en bacteriën voor 99,9% dood zodat je binnen enkele minuten altijd kunt genieten van verkoelend water zonder ziek te worden.

In de collectie van Steripen heb je compacte waterfilters voor de lichtgewicht reiziger maar ook wat robuustere modellen voor een ieder die meer bagage kan meenemen en op reis is.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »