Children

In de Camp4Charity group hebben we naast het camp gedeelte dat echt voor het kamperen is ook het Create by gedeelte waar we ons richten het maken van sieraden en andere bezigheden waar we lekker creatief kunnen zijn. Het Craft by gedeelte voor diegene die nog weten wat handwerken is. Hier vind je bijvoorbeeld ritsen en koordstoppers. Het gaat hier om het maken en vermaken en het repareren.

Natuurlijk focussen wij ons niet enkel op creatieve mensen die graag in de buitenlucht leven en hopelijk ook nog zelf iets maken, vermaken of repareren. 

Wij hebben ook het children by Camp4Charity gedeelte waar je gewoon handige items treft voor kinderen of leuke items zoals een spel, een speciaal item vervaardigd voor kinderen.

We hopen dat jullie al deze onderdelen van Camp4Charity in de armen grijpen zodat wij kunnen groeien in producten, goedkoper kunnen aanbieden aan jullie als onze klant en doordat jullie hopelijk meer bij ons vinden dat jullie kopen kunnen wij ook meer doen voor de goede doelen waar wij als Camp4Charity onze winst onder verdelen.

Pagina 1 van 2
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »