Workpro Neo 6 passieve en actieve opbouwluidspreker set

€299,00 €99,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 2-11 dagen
Workpro Neo 6 B passieve opbouwluidspreker set

De WORK PRO NEO 6-B is een passieve opbouwluidspreker in de kleur zwart en maakt onderdeel uit van de WORK PRO NEO-serie. Deze 6,5” tweeweg luidspreker beschikt over een 6,5” woofer en 1” tweeter en kan zowel laag ohmig (60W@8ohm) als op 100 volt (16W@100V) gebruikt worden. Bij gebruik op 100 volt zijn de tap settings 16, 8, 4 en 2 watt. Bij laag ohmig gebruik gaat de audio niet door de transformator zodat de hoge geluidskwaliteit geborgd blijft.

Installatie gemak

De installatie van de NEO 6-B is zeer eenvoudig. Standaard worden er wandbeugels met een kogelgewricht bij geleverd. De speciale wandbeugel is exclusief voor dit model ontworpen. De wandbeugel maakt dat de NEO 6-B luidspreker zeer eenvoudig en snel te installeren is, die ook een snelle orientatie en montage van de speaker op beide assen (horizontaal en verticaal) mogelijk maakt. De luidspreker is hierdoor perfect af te richten in de ruimte.

IP54 rating

Dankzij de hoge geluidskwaliteit is de NEO 6-B een uitstekende luidspreker om toe te passen in situaties waar men vraagt om achtergrondmuziek en/of omroep. De NEO 6-B heeft IP54 rating wat inhoudt dat de luidspreker stofbestendig en bestand tegen opspattend water, wat de mogelijke toepassingen nog breder maakt.

De NEO 6-B betreft de zwarte variant (RAL 9004). Tevens is de NEO 6 in de kleur wit verkrijgbaar: dit is de NEO 6-W (RAL 9003). De luidspreker wordt standaard als set van 2 luidsprekers geleverd. Bij afname van grotere hoeveelheden in een keer is de luidspreker direct vanuit de fabriek leverbaar in elke gewenste RAL-kleur. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen