Tentbenodigdheden, tentstokken, tentluifel , grondzeil tent , tentharing , tenttapijt

Een tent is vaak basic en kan aan alle kanten aangepast worden aan je wens. Zo wordt een tent geleverd met een standaard tentharing terwijl je voor een vakantie in het zonnige zuiden een stevige rotsharing nodig hebt. 

Om deze reden is het belangrijk om te kijken welke tent je kiest en welke accessoires je er bij wilt hebben.
Wanneer u wilt dat de vloer van de tent een langere levensduur heeft, dient u een grondzeil voor onder de tent te kiezen. De grondzeilen worden vaak floorcover of footprint genoemd. 
Voordeel van deze zeilen is dat ze geen weekmakers bevatten en de waterdichtheid niet aantasten. Gewoon standaard plastic raden wij ook ten zeerste af.
Om een ​​warm knus gevoel te hebben als je in de tent loopt, denk dan eens aan een mooi tenttapijt voor in het woongedeelte. Tenttapijten zijn er voor nagenoeg elke familietent. Zijn passend voor dat type tent en compact te vervoeren.
Wilt u lekker buiten zitten maar houdt u niet van de zon op uw hoofd kies dan voor een mooie luifel om uit de zon te zitten. Een luifel vaak awning, canopy of extention genaamd passen perfect op de tent en bezorgen u meer vakantieplezier. Alle tentaccessoires vind je hier in verschillende categorieën binnen de tentaccessoires in onze online megastore.