Verzenden en retourneren.

Bij Allesvoordeliger.nl trachten wij alle goederen binnen de afgesproken tijd te leveren. Overmacht door drukte bij postdiensten kunnen wij helaas niet voorkomen.

Kiest u voor een levering in de avond betaald u hiervoor extra. Wanneer dit echter niet lukt kunnen wij deze extra gemaakte kosten niet aan u vergoeden.

Ben je niet tevreden over je bestelde goederen kan je deze binnen 2 weken na levering retourneren. Let wel artikelen mogen niet gebruikt zijn. Zodra het artikel retour is ontvangen zullen wij het artikel terug betalen. Speciale tarieven voor avond of ochtend levering worden niet vergoed en of verzending via pakketpost wanneer mogelijkheid brievenbuszending mogelijk is wordt u ook niets vergoed. Een retour dient te worden aangemeld. Dit kan u eenvoudig bij uw bestellingen op onze website allesvoordeliger.nl 

Wanneer u een artikel retour wenst te sturen kunt u dit zenden naar:

  • Allesvoordeliger.nl
  • Pankenstraat 28
  • 5521VC Eersel

Let op: U kiest de verzender waarmee u het bestelde product retour terug zend. De kosten hiervan dient u zelf te dragen.

Mocht er tijdens een retourzending schade ontstaan aan het geretourneerde artikel zijn wij genoodzaakt dit artikel op uw kosten aan u terug te sturen. Verpak het artikel dan ook goed in originele verpakking.

Zit er een productiefout in het bestelde artikel trachten wij zo snel als mogelijk een nieuw artikel te leveren of het reeds geleverde artikel te (laten) herstellen. Mocht dit niet op korte termijn mogelijk zijn zal allesvoordeliger.nl samen met u kijken naar een oplossing die voor u geschikt is.