Leatherman Multitool en zakmessen

Leatherman is misschien wel het meest bekende merk waar wij zakmessen en multitools van kennen uit de gehele wereld. Leatherman heeft dan ook een gigantisch aanbod in tools, messen, kleding accessoires en zelfs in sieraden zoals de Leatherman armband.
Bekende tools van Leatherman zijn de Leatherman Signal, Leatherman skeletool, Leatherman Rebar, Leatherman Surge en Leatherman charge welke allemaal in diverse kleuren, materialen en zelfs modellen verkrijgbaar zijn.

Je hebt multitools van Leatherman die je met 2 handen open dient te maken en je hebt tools die je met 1 hand kunt bedienen.

Leatherman multitools zijn er in veel varianten, voor veel activiteiten en ook in diverse prijsklasse.

Zoek je een betaalbare multitool kun je bijv. kijken naar de leatherman Bond, Leatherman Curl, en Leatherman Sidekick.

Wil je een klasse hoger kijk je naar een Leatherman Supertool, Leatherman Rebar en Leatherman Wave.

Nu zijn er binnen het assortiment van Leatherman ook diverse tools voor reddingswerk zoals bijv. de Leatherman Raptor. Er zijn Leatherman messen puur voor het snijden van een touw, schillen van een appel of dergelijke activiteiten zoals een Leatherman Skeletool knive en zo zijn er nog tal van producten in het gamma van Leatherman om ons leven makkelijker te maken.

1 ding blijft. Wanneer je een leatherman koopt bedenk waarvoor je de tool gaat gebruiken en welke kwaliteit jij wil hebben. Doe je dit goed koop je wanneer je Leatherman kiest een product dat een leven mee kan gaan.