Nordisk tent Oppland 2 PU

€349,95 €314,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-3 dagen

De Nordisk tent Oppland 2 PU is een ware must have om mee op pad te gaan. De tent is ruim van opzet waardoor je niet alleen genoeg ruimte in het slaapgedeelte hebt maar ook een ruime vestibule voor bagage en als leefruimte.

De Nordisk Oppland 2 PU is gewild bij de fiets-kampeerder en de motorrijder echter raden wij de fietsers aan voor de lichtere versie 2 SI te kiezen.

De reden dat deze tent zo enorm gewild is kan je vinden in het opzetgemak, de kwaliteit van de tent en de prijs. Daarnaast telt natuurlijk mee dat je met de Nordisk Oppland 2 PU tent eigenlijk alle wensen voor de lichtgewicht kampeerder die net wat meer luxe zoekt in 1 keer kunt vervullen.

De Nordisk tent Oppland 2 PU is goed te reguleren qua warmte. Ventilatie vind je zowel aan de voor- als aan de achterkant van de tent. Ook het je 2 grote deuren die je kunt openen om zo nog sneller de tent te luchten.

Wel dient u bij een polyester tent als de Nordisk Oppland 2 PU rekening te houden met condensvorming. De condens in vooral vocht wat uit de bodem onder de tent komt. Daarnaast geeft adem redelijk wat condens in een tent en als laatste komt er al gelang de hoeveelheid vocht in de lucht daar natuurlijk ook condensatie uit. Een groot deel van de condensatie kun je oplossen door het gebruik van een apart verkrijgbare footprint of een plastic zonder weekmakers onder de tent.

Specificaties:

  • Buitentent: 68D 185T polyester ripstop 3000mm PU. UV 45+
  • Binnentent: 68D 185T ademend polyester.
  • Tentbodem: 150D polyester 8000 mm.
  • Stokken: Aluminium.
  • Gewicht: 3,95 Kg.
  • Pakmaat: 55 x 20 cm.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen