Eurotrail opblaasbare tent Georgia BTC Air - 4 persoons

€2.299,00 €1.999,00
Beschikbaarheid: In backorder
Levertijd: 2 - 14 dqgen

De Eurotrail opblaasbare tent Georgia BTC Air is wat je noemt de nummer 1 gezinstent van het moment voor een vakantie in de zomermaanden. Gemaakt van polycotton, goed ademend, lekker ruim en super snel te bouwen.

Laten we je meenemen in de tent en je vakantie alvast starten.

Wanneer je een Eurotrail opblaasbare tent aanschaft kies je voor gemak, kwaliteit, service en betrouwbaarheid.

De Eurotrail opblaasbare tenten zijn vervaardigd van de beste materialen zoals de Georgia BTC air van een ademend polyester/katoen dat enorm prettig is voor de langere vakantie zoals jouw vakantie deze zomer.

Het polyester/katoenen doek zorgt namelijk voor een prettig leefklimaat. Het is minder warm en ook heb je veel minder last van condensvorming dan je hebt in een polyester tent. Wel mag je voor je op vakantie gaat de tent thuis al bestuderen, opzetten en een keer goed nat sproeien. De eerste regenbui moet het polycotton tentdoek zich nog zetten om volledig waterdicht te worden. Je hebt dan wel direct het vakantiegevoel en weet op locatie zonder na de lange reis de tent in een kwartier compleet te bouwen. Wel zorgen dat je de tent altijd goed laat drogen voor je hem weer inpakt natuurlijk.

Heb je de tent eenmaal staan wanneer je aangekomen bent op je vakantiebestemming, in de vrije natuur, dicht bij een strand of misschien bij de bossen zorg je altijd dat de tent niet direct onder bomen hoeft te staan. Hars en beestjes uit de bomen tasten een tent aan en dat zou natuurlijk zonde zijn. Maar heb je de tent goed gebouwd kun je hem inrichten.

De eurotrail opblaastent Georgia BTC Air heeft in het achtergedeelte een groot 4 persoons slaapvertrek dat eenvoudig splitsbaar is in twee 2-persoons slaapruimtes of een slaapruimte en opberggedeelte. In het slaapvertrek is ruimte voor 2 grote zelf-opblazende matten, 2 twee-persoons luchtbedden (137 breed max) of wanneer je echt comfort zou willen kies je voor 2 matten met traagschuim vulling. de 2-persoons variant daarvan is 130 cm breed en past prima in een slaapvertrek.

Heb je je slaapgedeelte ingericht heb je een ruime living over waar plaats is voor bagage, tafel en stoelen en ander kampeergerei dat je mee hebt genomen. Zo kun je heerlijk in de ochtend gezamenlijk ontbijten en in de avonduren een spelletje spelen.

Voor in de tent heb je dan nog een ruime luifel waar je bijvoorbeeld de koelbox en wat relaxstoelen of ligstoelen kunt zetten. Een tafel erbij, een citronellakaars om de insecten weg te houden en je vakantie kan niet meer stuk.

Bij de tent worden door Eurotrail tentharingen meegeleverd voor grasgronden. Heb je een vakantiebestemming die in de Ardennen of verder zuidelijk ligt kun je hier helaas niet mee vooruit en schaf je nog ca. 42 spijkerharingen aan om de tent goed te kunnen vastzetten. Wil je gaan voor het gemak zijn er ook schroefharingen verkrijgbaar zodat je de tentharingen eenvoudig in en uit de grond kunt draaien.

  • Buitentent: 100% polyester/katoen
  • Binnentent: 100% ademend polyester
  • Grondzeil: 100% Oxford polyester min. 5000mm
  • Buizen: TPU air frame.
  • Gewicht: 29,5 Kg.
  • Maximale druk: 7psi/0,4 bar
  • Afmetingen: 620 x 300 x 210 cm.
  • Pakmaat: 90 x 50 x 40 cm.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen