Sea to Summit

Sea to Summit outdoor benodigdheden en kampeerartikelen

wanneer ik aan lichtgewicht kamperen denk is er 1 merk dat niet direct op het puntje van mijn tong ligt maar daar eigenlijk wel zou moeten liggen. Helemaal vooraan op het puntje zelfs.

Sea to summit maakt namelijk de meest doordachte lichtgewicht producten voor kampeerder en avonturier.

Een waterdichte zak uit een ultra sil lichtgewicht materiaal dat niet alleen enorm sterk is maar ook waterdicht. Waterdichte zakken waar je door een doorzichtig materiaal de spullen kunt zien zodat je weet wat je waar in de zak hebt gedaan en ook waterdichte zakken, zo enorm stevig dat je ze als motorrijder op je bagagedrager kunt binden zonder dat water door kan dringen in de zak.

Naast waterdichte zakken is er bij Sea to Summit genoeg keuze als je op zoek bent naar een slaapzak. Slaapzakken voor in de zomer, slaapzakken voor het winterseizoen en alles daartussenin. Is de slaapzak dan nog niet warm genoeg kan je de comforttemperatuur warmer krijgen door een lakenzak. Ook de lakenzakken vindt je dan ook in het gamma van Sea to Summit.

Een katoenen lakenzak, wat zwaarder maar ook voordeliger. Een zijde lakenzak, heerlijk comfortabel en licht van gewicht en alles tussen deze 2 materialen in. 

het voordeel van een Sea to Summit lakenzak is dat ze de materialen zo behandelen dat deze nagenoeg geen geurtjes opnemen en dit niet 1 wasbeurt. Nee een heel lange periode werkt de anti bacteriële behandeling.

Naast de slaapzakken, lakenzakken en waterdichte zakken vindt je bij Sea tot Summit de meest handige gadgets en artikelen om te eten en te koken.

Lichtgewicht pannen, complete pan en servies setjes, campingbestek zoals een delta spoon, borden, bekers en noem het maar op. Allen wel met 1 ding wat ze gemeen hebben. Sea to Summit ontwerpt en produceert de artikelen van de beste materialen en alle zijn zo slim ontworpen dat je nooit meer zonder wil.

Nu hebben we eigenlijk alle kleinere items wel benoemd, of toch niet???

Nee hoor, voor een money belt, toilettas, hoofdkussen, sneldrogend handdoekje, slaapmat en zelfs rugzak kan je sea to summit niet negeren.

De rugzakken zullen we dan ook maar eens onder de loep nemen. Sea to Summit maakt rugzakken voor een dagtrip en ook rugzakken voor een lange periode. Rugzakken voor een fietskoerier die water en weer bestendig moeten zijn en rugzakken die je compact kunt opvouwen en zelfs onder de 100 gram blijven qua gewicht.

Je kunt zoals je dan ook hebt kunnen lezen voor enorm veel kampeerartikelen, outdoor producten, campingbenodigdheden en gadgets voor het dagelijks leven niet om Sea to Summit heen.

Wij helpen je dan ook graag uit de enorme collectie die ze hebben een keuze te maken voor jouw uitdaging.

 

Pagina 1 van 2