Active Leisure

Active Leisure is een bekend Nederlands merk dat is ontstaan in Mijdrecht. Active Leisure is vooral bekend geworden met zijn kwalitatief vooraanstaande tenten echter wanneer je op reis bent kom je onderweg gegarandeerd een rugzak tegen van hen. Dit is dan ook wat zorg draagt voor die enorme naamsbekendheid die Active Leisure heeft.

Naast Active Leisure zijn er enkele zuster of beter gezegd dochter merken die zijn oorsprong hebben bij het inmiddels enorme bedrijf van Bergen sport international. Andere merken die u hier terug vindt zijn Eurotrail en Travelsafe.

Om toch terug te kijken naar Active Leisure wil ik vooral nu mijn ogen richten op de tunneltent waarvan je wel kunt zeggen dat deze befaamde producent hiervan de introductie heeft gedaan op de Nederlandse markt. 

Na jaren van Piramide tenten en bungalow tenten was het namelijk Active Leisure die de kampeerder kennis liet maken met enkele inmiddels wereld beroemde modellen. de meest bekende van allemaal was wel de Active Leisure Brixen. Een enorme tunneltent die binnen 30 minuten volledig te bouwen is. Een ander model was de Active Leisure Canyon. Een tunneltent die door weer en wind bleef staan en nagenoeg nioet mee bewoog wanneer de storm eroverheen raasde.

Op dit moment zijn er natuurlijk vergelijkbare tunneltenten verkrijgbaar in het assortiment van active Leisure. Wij hebben er hiervan minstens 1 opgenomen in ons assortiment.