Alles voor het toilet

Op het toilet heb je stiekem meer dan dat je denkt aan sanitair. Zo heb je een wc pot, een spoelreservoir, een wc bril maar ook een wc rolhouder, een wc borstel, een wastafel en meer.
Alles wat je vind op en rond het toilet hebben wij in deze groep voor je samengevoegd.

Laten we beginnen met de WC pot. Er zijn veel soorten wc potten te krijgen. Een urinoir, hangend toilet en de gewone staande wc pot zijn slechts enkele voorbeelden. Ook in materialen is hier diverse aanbod in.

Op de wc pot heb je een wc bril. Er zijn veel merken wc brillen en ook het aantal materialen is ongekend. Je hebt kunststof wc brillen. Je hebt de houten toiletbrillen en er zijn wc zetels van composiet materiaal zoals duraplast. Er zijn naast deze genoemde 3 ook de toiletbrillen uit keramiek. Ideaal voor in een vochtige ruimte
let bij de keus van het materiaal goed op wat u neemt. Komt de wc bril in een vochtige ruimte kies dan voor kunststof of keramiek.

Naast het materiaal heb je ook diverse varianten in WC brillen. Sommige hebben een rechte achterkant , andere een ronde. Sommige zijn voorzien van deksel, andere zijn gewoon open. 

Maar het belangrijkste is wel de manier van sluiten. Er zijn wc brillen die vallen met een klap dicht maar er zijn ook wc brillen die een soft close systeem hebben waardoor deze niet met luid kabaal dichtvallen.

Wanneer het wc er is dien je de wc rollen te kunnen weghangen. Hiervoor heb je de wc rol houder. 

Wc-rolhouder die je neerzet op de grond en hangende wc rol-houders.