Mobiele telefoons

Een mobiele telefoon heb je in vele variaties. Je hebt de normale telefoon waarmee je kunt bellen en een sms kunt versturen en je hebt telefoons waarmee je op internet kunt en waar allerlei slimme functies in zitten. Die noemt men dan de Smartphone.

Voor gebruik van kinderen op de basisschool kan een mobieltje ideaal zijn wanneer ze zelf naar school fietsen, onzeker zijn en natuurlijk bij tal van andere redenen.

Voor die kinderen is vaak een mobiele telefoon waarmee er kan worden gebeld, een sms kan worden verstuurd en soms zelfs muziek worden geluisterd tijdens de fietstocht meestal voldoende. 

Voor kinderen die naar de middelbare school gaan is het soms al noodzakelijk een smartphone te hebben. Voor het rooster, huiswerk en tal van andere redenen kan uw kind niet meer zonder. 

De Smartphones zijn meestal kostbaar en niet voor iedereen weggelegd.

Voor ouderen die niet met een smartphone overweg kunnen zijn er cursussen maar natuurlijk kunnen deze ook gewoon met een simpel mobieltje af. 

Wij helpen graag diegene die niet de duurste of de beste telefoon nodig hebben aan een goed werkend mobieltje en natuurlijk wel tegen een lage prijs.

Geen producten gevonden...