BBQ barbecue

De dagen worden langer, het weer wordt behaaglijk en we staan te springen om weer te kunnen genieten van een gezellige avond met ons gezin, familie en vrienden. De barbecue kan uit de garage worden gehaald, nat doekje erover en het begin van een heerlijke avond is gemaakt.

Het verhaal dat ik je juist heb verteld is geweldig natuurlijk. Maar wat als je bbq te klein is, versleten of wanneer je helemaal geen barbecue hebt.

Je wordt voor een enorme keuze gesteld door alle fabrikanten die de mooiste producten maken waar je uit kiezen kunt. Je kunt kiezen voor een kleine wegwerp bbq wanneer je onderweg bent bijv. een iets groter model voor wanneer je hem vaker wil gaan gebruiken, en wil je hem vaker gebruiken maar ook als je onderweg bent kies je voor een mooie opvouwbare bbq. de opvouwbare barbecues zijn natuurlijk alle voor gebruik met houtskool. 

Wanneer je gaat kijken naar de opvouwbare bbq's raadt ik je aan te kijken naar de kwaliteit van de merken. Uco is een merk dat bijvoorbeeld enorm mooie barbecues maakt die enorm compact te vervoeren zijn.

Als je kijkt naar een kleine bbq die niet opvouwbaar hoeft te zijn wordt je keuze ineens een heel stuk groter.

Er zijn kleine gasbarbecues, kleine elektrische barbecues en kleine houtskool barbecues.

Je hebt bbq's met een deksel en bbq's waar geen deksel op zit. Er zijn bolvorm bbq, rechte bbq, cilinder bbq's en nog veel meer.

Ook kan je bijv. kiezen voor een vuurschaal om op te barbecueën. Met een vuurschaal als bbq heb je ook na gegeten te hebben nog een heel fijn product om wat licht en warmte in de avond te brengen.

Wij hebben voor jullie de mooiste bbq's, vuurschalen en accessoires uitgezocht. Allemaal wel zodat je niet betaald voor een merk maar voor een bepaalde kwaliteit.